MS Office 2016 Ev ve İş İngilizce Kutu T5D-02700

MS Office 2016 Ev ve İş İngilizce Kutu T5D-02700

$ 297,00

2 adet stokta

Açıklama

MS Office 2016 Ev ve İş İngilizce Kutu T5D-02700 Genel Özellikleri

Tam sürüm yüklenebilen Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve Onenote

OneDrive ile bulut depolama alanında dosyalarınızı saklama

Her zaman yeni yükseltme ve güncellemeler

Office ile

Office Ev ve İş 2016, yeni sürümüyle, daha hızlı ve modern yapısıyla ve Outlook’un güçlü özellikleri ile (email, takvim, kontaklar) zaman kazandırır. Bununla birlikte, dökümanlarınızı OneDrive bulut depolama alanında saklayıp istediğiniz yerden erişim sağlayabilirsiniz.

Outlook

E-posta, takvim, kişileri ve görevleri kolaylıkla yönetin. Push e-posta gelen kutunuzu güncel tutar, gruplarla diyalog görünümü ilgili mesajları gruplar ve takvimler planlama için yan yana görülebilir.

Word

Yeni teknoloji düzenleme, inceleme ve paylaşım araçları ile profesyonel görünen belgeler oluşturun ve paylaşın. Yeni Tasarım sekme özelliklere hızlı erişim sağlar ve Akıllı Arama, Word içinde doğrudan İnternetten ilgili bağlam bilgileri gösterir.

Excel

En sık kullanılan klavye kısa yollarına ek olarak yeni kullanıcı ara yüzü ile verilerinizi yeni ve kullanımı kolay yollarla analiz edin ve görselleştirin. Analysis Toolpak, Dilimleyiciler ve Formül Oluşturucu gibi dengeleme özellikleri zaman kazandırır, böylece kavramaya odaklanabilirsiniz.

PowerPoint

Yeni slayt geçişleri ve gelişmiş Animasyonlar görev bölmesi ile fikirlerinizi oluşturun, işbirliği yapın ve fikirlerinizi etkili şekilde sunun. Slaytlarınız boyunca zincirlenen yorumlar sunumlarınıza geri bildirim eklemenize yardımcı olur.

OneNote

Bu size ait dijital not defterinizdir, böylece notları, fikirleri, internet sayfalarını, fotoğrafları hatta sesleri ve videoları tek bir yerde toplayabilirsiniz. İster evinizde, ister ofisinizde hatta ister hareket halinde olun, diğerleriyle paylaşırken ve birlikte çalışırken hepsini yanınıza alabilirsiniz.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MS Office 2016 Ev ve İş İngilizce Kutu T5D-02700”

There are no reviews yet.